Bazény Mary
  1. Domů
  2. Dům a zahrada
  3. Bazény a doplňky
  4. Bazény
  5. Bazén Florida 3,66×0,99 m bez příslušenství | 10340246

Bazén Florida 3,66×0,99 m bez příslušenství | 10340246

Vyberte si bazén Florida o rozměrech 3,66 × 0,99 m bez příslušenství a užijte si osvěžení přímo v pohodlí vašeho domova. Objednejte si ho ještě dnes!
EAN: 8590517981838
Produkt bez obrázku
Ověřit dostupnost
Značka: Marimex
4 490

Bazén Florida se řadí mezi velmi oblíbené nadzemní bazény v České republice. Koupání ve vlastním velkém bazénu si může dopřát opravdu každý. Předností bazénu Florida je výhodná cena, snadná údržba.
stabilita konstrukce, široká hladina vody i snadné zprovoznění. Stačí jen připravit místo na bazén, rozvinout bazénovou podložku, bazén rozbalit, sestavit podpěrnou konstrukci, na kterou se navlékne bazénová folie. Od vybalení bazénu můžete do 30 minut napouštět vodu. Bazén je nutné po skončení bazénové sezony vyčistit, vypustit a uklidit na suché, nemrznoucí místo. Správnou údržbou prodloužíte životnost bazénu. Doporučujeme bazén po koupání zakrývat
krycí plachtou. 

Bazénová folie:
Bazén má boční stěny vyrobeny z pružného a pevného 3vrstvého PVC materiálu. Vzpěry jsou galvanizované se zvýšenou odolností proti korozi.
Motiv vnitřní folie = modrá (bez mozaiky). Motiv vnější folie = modrá.

Výhody bazénů Florida

Jednoduchá montáž

Bazén Florida lze postavit bez stavebních úprav pozemku. Stačí pouze postavit nosnou konstrukci a napnout na ni bazénovou fólii. Do hodiny od vybalení bazénu se může napouštět voda.

Stabilita a velikost

Bazénovou plachtu vypíná pevná kovová konstrukce, která umožňuje, aby byly bazény vyráběny i ve velkých rozměrech. Široká vodní plocha tak poskytuje dostatečný prostor ke koupání.

Sezónnost

Bazén stojí na zahradě pouze v období koupací sezóny. Jakmile přijde zima, uvolní prostor na zahradě jiným aktivitám. Díky tomu může být každé léto snadno postaven jinde.

Připojení filtrace: 
K bazénu můžete připojit libovolnou kartušovou či pískovou filtraci z naší nabídky. Pro napojení filtrace jsou připraveny průchody stěnou bazénu o průměru 32 mm (5/4″). 
 
Pro připojení pískové či kartušové filtrace je nutné dokoupit:

6 ks bazénových hadic
1 sada průchodu stěnou bazénu
1 ks instalační sady

Připojení skimmeru: 

Pro připojení univerzálního závěsného skimmeru:

netřeba dokupovat adaptér, stačí vyměnit průchod stěnou bazénu, který je v balení bazénu za průchodku, která je v balení skimmeru

Připojení vysavače: 

Pro připojení vysavače je nutné dokoupit:

1 ks adaptéru pro připojení vysavače

Součásti balení bazénu Florida:

bazén Florida
návod
záslepky průchodů stěn bazénu1 sada průchodu stěnou bazénu

Tolerance rozměrů bazénu:

Uvedené rozměry bazénu jsou pouze orientační a ovlivnit je může rovnost podkladu či objem napuštěné vody. Povolená výrobní odchylka je 5 %.

Zapuštění bazénu Florida:
Bazén Florida není určen k celkovému ani částečnému zapuštění do země. Jedná se o nadzemní bazén.

Uskladnění bazénu Florida:
Bazén Florida není určen k celoročnímu provozu a proto by měl být na konci koupací sezóny zazimován. Bazén je potřeba vypustit, umýt od nečistot, osušit a uložit na suché místo, kde nemrzne. Je vhodné ho v průběhu zimy občas přeskládat, aby ve folii nevznikaly přehyby. Prodloužíte tak jeho životnost.
Detailní informace o zazimování bazénu najdete v návodu, případně v naší Poradně