Bazény Mary

Marimex Spa pH- 0,6 kg | 11313119

Marimex Spa pH 0,6 kg je kvalitní produkt pro úpravu pH hodnoty vody ve vaší vířivce nebo bazénu. Snadno rozpustný prášek s vysokou účinností, který pomáhá udržet vodu čistou a zdravou. Objednejte si Marimex Spa pH 0,6 kg ještě dnes a užijte si bezstarostné koupání.
EAN: 8590517992568
Produkt bez obrázku

Přípravek slouží ke snížení hodnoty pH ve vodě, kde ideální hodnota je 6,8 až 7,2. Příliš zásadité pH (vyšší než 7,2) totiž vede k tvorbě různých minerálních zákalů, vodního kamene a jiných sraženin. Stejně jako k vyšší dráždivosti vody a zvyšujícímu se obsahu škodlivého vázaného chloru. Taková voda je většinou intenzivně cítit po chloru.

Dávkování:

pro snížení hodnoty pH o 0,2 dávkujte množství 1 m3 (1000 l) vody (cca 15 g přípravku)                
dávku rozpusťte v umělohmotné konvi a pomalu přilévejte do bazénu při zapnutém filtračním zařízení
vyčkejte na dostatečné promíchání bazénové vody filtrací
pokud pH nemá svou požadovanou hodnotu, postup opakujte 
je nutno vyloučit přítomnost osob v bazénu
250 g přípravku je přibližně odměrka o objemu 150 ml
detailní dávkování najdete na obalu

Způsob balení 

Plastová uzavíratelná dóza
Prášková forma přípravku
Hmotnost 0,6 kg

Výhody bazénové chemie

Vyrobeno v ČR

Všechny produkty bazénové dezinfekce Marimex jsou vyvinuty, vyráběny a baleny v České republice. Velmi pečlivě se kontroluje původ všech surovin a monitoruje průběh jejich zpracování.

Účinnost ověřena

Více než 25 let se staráme o to, aby voda ve vašich bazénech byla bezpečná a čistá. Kvalita a účinnost bazénové dezinfekce je tak ověřena nejen odborníky, ale i nespočtem spokojených uživatelů.

Komplexní péče

Obsáhlá nabídka produktů chlorové i bezchlorové chemie komplexně pečuje o bazénovou vodu v průběhu celé koupací sezóny a zároveň spolehlivě odvrátí jakoukoliv pohromu v podobě řas či zákalů.