Bazény Mary

Solární sprcha UNO 25 l ALU | 10992112

Bohatě vybavená solární sprcha UNO 25 l ALU je ideální volbou pro všechny, kteří chtějí užít si osvěžující sprchu na zahradě či u bazénu. S jednoduchou montáží a kvalitními materiály je tato sprcha skvělou investicí do Vašeho pohodlí. Kupte si ji ještě dnes!
Solární sprcha UNO 25 l ALU | 10992112
Ověřit dostupnost
Značka: Marimex
11 990

Zahradní sprcha UNO s objemem 25 l zajistí ekologický ohřev vody a tím perfektní pocit pohodlí při sprchování teplou nebo vlažnou vodou. Sprcha má lehkou konstrukci. Dalším benefitem je nastavení teploty vody pákovou baterií a kohoutek na oplach nohou. Zahradní sprchu na Vaší zahradě smontujete velmi rychle a snadno. Materiál: slitina hliníku .

 Během horkých dnů může teplota ve sprše dosáhnout až 60 °C. Před použitím nastavte směšovač vody nejprve na studenou vodu a postupně přimíchávejte pootočením doleva teplou vodu, až dosáhnete Vámi požadovanou teplotu.

 

Objem zásobníku solární sprchy: 25 l
Maximální povolený tlak vody na vstupu do armatury: 3 bary
Výška: 228 cm 
Hmotnost výrobku Netto: 16,5 kg

Obsah balení

tělo sprchy
sprchová hlavice
směšovací baterie
kohoutek na oplach nohou
šroub 15/21 pro přívod vody pro napojení rychlospojky
4 šrouby, hmoždinky, podložky
montážní a uživatelský návod

 

Výhody solárních sprch Marimex

Úspora

Solární sprchy jsou velmi úsporným řešením, a to nejen co se prostorové náročnosti týče. Jejich užívání je spojeno zejména s ekonomickými důvody a se snižováním nákladů na ohřev vody.

Jednoduchost instalace

Vynikají velmi snadnou montáží bez nutnosti stavebních úprav. Stačí jen najít místo, na kterém bude sprcha chráněna před větrem a na které po nejdelší část dne dopadá sluneční svit.

Doplněk bazénu

Solární sprchy se dají využívat samostatně, ale můžou tvořit i doplněk k bazénům. Pomáhají tak před zbytečným znečištěním bazénové vody například od trávy či hlíny.