Bazény Mary
  1. Domů
  2. Sport
  3. Fitness
  4. Trampolíny
  5. Trampolína Marimex FreeJump 305 cm + ochranná síť + schůdky + kotvící sada ZDARMA | 19000108

Trampolína Marimex FreeJump 305 cm + ochranná síť + schůdky + kotvící sada ZDARMA | 19000108

Trampolína Marimex FreeJump 305 cm s ochrannou sítí, schůdky a kotvící sadou ZDARMA - skvělá volba pro zábavu celé rodiny! Kategorie: Trampolíny.
EAN: 8590517991844
Produkt bez obrázku
Ověřit dostupnost
Značka: Marimex
15 990

Trampolína Marimex FreeJump nabízí aktuálně nejbezpečnější řešení spoje na trhu, jelikož mezera mezi ochrannou sítí a skákací plochou trampolíny je vyplněna zipem. Tradiční pružiny jsou nahrazeny flexibilními pruty ze speciální oceli, která vyniká vysokou mírou houževnatosti. Výhodou je i nadstandardní záruka 10 let na nosnou konstrukci a 3 roky na odrazovou plochu, síť a žebřík.

Výhody trampolín Marimex FreeJump

Tradiční pružiny jsou nahrazeny flexibilními pruty ze speciální oceli, která vyniká vysokou mírou houževnatosti
Mezera mezi ochrannou sítí a skákací plochou trampolíny je vyplněna zipem. Aktuálně je to nejbezpečnější řešení spoje na trhu
Nohy ve tvaru písmene U jsou vybaveny tříbodovou nosnou konstrukcí pro větší stabilitu a bezpečnost
Unikátní konstrukční řešení umožňuje využít 100 % průměru trampolíny ke skákání, a to při zachování vysokých nároků na bezpečnost a stabilitu
Nadstandardní záruka 10 let na nosnou konstrukci a 3 roky na odrazovou plochu, síť a žebřík
Kotvící sada je součástí balení

Odrazová plocha
100 % průměru trampolíny = 100 % skákací plochy. Unikátní konstrukční řešení umožňuje využít 100 % průměru trampolíny ke skákání, a to při zachování vysokých nároků na bezpečnost a stabilitu. Pružící systém je umístěn pod skákací plochou trampolíny. Materiál odrazové plochy je ze speciálně tkaného materiálu. Skákací plocha byla testována na 3 miliony rázů.

Vnitřní ochranná síť
Vnitřní ochrannou síť najdete přímo v balení, nemusíte si ji dokupovat zvlášť. Vnitřní ochranná síť je bezpečnější než vnější síť – brání přístupu skákajícího do části s pružinami. Mezera mezi ochrannou sítí a skákací plochou trampolíny je vyplněna zipem. Aktuálně je to nejbezpečnější řešení spoje na trhu. Ochranná síť brání vypadnutí. Tyče jsou obaleny ochranným návlekem z měkčené pěny. Nohy trampolíny jsou samostatné a zvyšují stabilitu celé trampolíny. Spojení tyčí nohou trampolíny a sítě je jištěno speciálními sponami.

Bezpečnost
Trampolíny jsou určené pro náročné pohybové aktivity, proto klademe důraz na jejich bezpečnost a spolehlivost. Použití kvalitních materiálů a moderních technologií při výrobě řadí naše trampolíny mezi nejbezpečnější a nejspolehlivější na českém trhu.

síť a plocha jsou spojeny zipem, znemožňují tedy vniknutí končetin mezi pružící tyče
opěrné tyče jsou daleko od sítě, znemožňují náraz do hlavy
žebřík je pevně spojený s trampolínou
robustní rám – nejmasivnější v našem sortimentu (zevnitř i zvnějšku má galvanizovaný černý práškový nátěr)
opěrné a pružící tyče jsou vyrobené ze speicální oceli, patentované technologie (duální vysokofrekvenční ohřev a průběžné tepelné zpracování) – tato technologie umožňuje vysokou tuhost a dobrou pružnost opěrných tyčí
opěrné tyče jsou ze 2 dílů (zasouvací konec je ploché konstrukce, toto spojení zajišťuje pevnost a snadnou monzáž bez nářadí)
spojení pružících tyčí se skákací plochou je řešeno sponou s patentovaným zámkovým systémem
profikvalita bezpečnostní sítě – hexagonální struktura, vyvážený poměr tuhost/pružnost (síť rychle vrací padajícího do skákacího prostoru a znemožní náraz do opěrných tyčí
jednoduché spojení sítě s opěrnou sítí bez nářadí – vsunutím kulatého dílu do opěrné tyče a pootočením, pokud se spoj neuzamkne
širší a komfortnější vchod do trampolíny ve tvaru písmene U

Nosnost:

maximální zatížení dle normy EN 71-14: 110 kg
maximální zatížení dle výrobce: 110 kg
maximální testované zatížení: 550 kg

Výhody trampolín Marimex FreeJump

Flexibilní pruty

Tradiční pružiny jsou nahrazeny flexibilními pruty ze speciální oceli, která vyniká vysokou mírou houževnatosti. Jedná se o unikátní patentovanou technologii.

100 % průměru trampolíny = 100 % skákací plochy

Unikátní konstrukční řešení umožňuje využít 100 % průměru trampolíny ke skákání, a to při zachování vysokých nároků na bezpečnost a stabilitu. Pružící systém je umístěn pod skákací plochou trampolíny.

Záruka kvality

Za vysokou kvalitou trampolíny FreeJump si stojíme, proto na ni poskytujeme nadstandardní záruční lhůty. 10 let na nosnou konstrukci a 3 roky na odrazovou plochu, síť a žebřík.

Další výhody trampolín Marimex