Bazény Mary
  1. Domů
  2. Sport
  3. Fitness
  4. Trampolíny
  5. Trampolína Marimex Premium in-ground 366 cm | 19000090

Trampolína Marimex Premium in-ground 366 cm | 19000090

Snažíte se najít trampolínu, která se hodí pro celou rodinu? Trampolína Marimex Premium in-ground 366 cm je ideální volbou pro všechny, kteří chtějí kvalitní zábavu a bezpečí při skákání. Díky svému kvalitnímu provedení a vynikajícím vlastnostem se jedná o jednu z nejlepších trampolín na trhu. Objednejte si ji ještě dnes a užijte si nezapomenutelné zážitky s celou rodinou.
EAN: 8590517982187
Produkt bez obrázku
Ověřit dostupnost
Značka: Marimex
6 990

In-ground trampolína Marimex je skvělým doplňkem každé zahrady. Děti skákání na trampolíně milují a při skákání si snadno zacvičí i dospělí – nosnost je až 150 kg. Dokonalou stabilitu zajišťuje šest plochých stojen o rozměru 300 x 145 mm. Síla ocelové stojny je 3 mm.  Trampolína je určena pro zapuštění do země, kdy skákací  plocha je na úrovni povrchu. Výhodou takového řešení je bezpečnost – nikdo nemůže vniknout pod skákací plochu a zranit se.
 
Trampolíny Marimex Premium In-ground nevynikají pouze novým designem a barevností, ale také větší stabilitou, pevností a bezpečností. Zvýšené stability trampolín Marimex Premium In-ground je dosaženo díky zapuštění do země. Bezpečnost zajišťují zesílené ochranné kryty pružin. Vnitřní ochrannou síť podpírá osm dynamicky prohnutých tyčí a napnutou ji drží zpevněná horní obruč. Skákací plocha je vyrobena z velmi odolného a neabrazivního materiálu s vysokou životností.
Na bezpečnostní prvky trampolín Marimex Premium je kladen velký důraz, proto jsou řazeny mezi nejbezpečnější a nejspolehlivější na českém trhu.
 

Stavba zapuštěné trampolíny:

Minimální hloubka jámy pod trampolínou: 80 cm (doporučujeme jí vyložit geotextilií)
Průměr jámy: 324 cm
Před sestavením trampolíny si pečlivě prostudujte český návod

Odrazová plocha
Materiál odrazové plochy patří k nejkvalitnějším na trhu. Plocha je vyrobena ze speciálního polypropylenu s ochranou proti UV záření, který zaručuje dlouhou životnost. Speciální neabrazivní (hladká) povrchová úprava zabrání odření kůže při dopadu.

Vnitřní ochranná síť  
Vnitřní ochrannou síť najdete přímo v balení, nemusíte si ji dokupovat zvlášť. Vnitřní ochranná síť je bezpečnější než vnější síť – brání přístupu skákajícího do části s pružinami. Vstupní prostor je zajištěn třemi přezkami a brání vypadnutí. Tyče jsou obaleny ochranným návlekem z měkčené pěny. Nohy trampolíny jsou samostatné a zvyšují stabilitu celé trampolíny. Spojení tyčí nohou trampolíny a sítě je jištěno speciálními sponami.  

Materiál a složení ochranných prvků

Trubky: pozinkovaná ocel. Průměr 42 mm, síla stěny trubky 1,5 mm.
Stojny: 300 x 145 x 3 mm.
Skákací plocha: PP (polypropylen)
Ochranná síť: PE (polyethylen)
Ochranný kryt pružin: 650g PVC + 20 mm EPE + PE

Nosnost:

maximální zatížení dle normy EN 71-14: 150 kg
maximální zatížení dle výrobce: 150 kg
maximální testované zatížení: 750 kg

Bezpečnost
Trampolíny jsou určené pro náročné pohybové aktivity, proto klademe důraz na jejich bezpečnost a spolehlivost. Použití kvalitních materiálů a moderních technologií při výrobě řadí naše trampolíny mezi nejbezpečnější a nejspolehlivější na českém trhu.

Výhody trampolín Marimex

Vnitřní ochranná síť

Výjimečnost vnitřní ochranné sítě spočívá v umístění v těsné blízkosti skákací plochy. Brání vypadnutí, kontaktu s rámem a šlápnutí do oblasti pružin.

Odrazová plocha

Skákací plocha je vyrobena z odolných a neabrazivních materiálů s vysokou životností. Vyniká speciální úpravou, která zabraňuje odření pokožky při pádu.

Certifikace bezpečnosti

Všechny naše trampolíny splňují přísné bezpečností normy a jsou certifikovány zkušebnou Intertek. Bezpečnost trampolín je pro nás prioritou.

Další výhody trampolín Marimex