Bazény Mary
  1. Domů
  2. Bílé zboží
  3. Velké spotřebiče
  4. Infrasauny a sauny
  5. Venkovní finská sauna Marimex ULOS 4000 | 11100086

Venkovní finská sauna Marimex ULOS 4000 | 11100086

Užijte si dokonalou relaxaci ve venkovní finské sauně Marimex ULOS 4000. Tato kvalitní sauna nabízí skvělý výkon a moderní design, který skvěle zapadne do každé zahrady. Objednejte si ji ještě dnes a užijte si nezapomenutelné saunování s rodinou a přáteli.
EAN: 8590517990311
Produkt bez obrázku
Ověřit dostupnost
Značka: Marimex
79 990

Jste-li příznivcem klasického saunování a nemůžete, nebo nechcete využívat veřejné sauny, můžete si pořídit pravou finskou saunu ULOS 4000 pro 4 osoby na terasu i na zahradu. Venkovní finská sauna splní vaše požadavky na design, snadnost montáže i funkčnost. Sami si zvolíte, kdy a jak dlouho se chcete saunovat. Vše v naprostém soukromí. Nyní tuto saunu nabízíme ve venkovním provedení.

Venkovní sauna Marimex ULOS 4000 je určena pro 4 osoby, vybavena je saunovými kamny s příkonem 4,5 kW a třífázovým napájením 400V. Dodávka kamen je bez kabelu. Součástí vybavení je korpus, podlaha, lavice, ochranný rám kolem kamen. Síla stěny je 30 mm. Po sestavení je potřeba dřevo sauny zvenku ošetřit vhodným konzervačním přípravkem, nejlépe olejovou barvou na dřevo, pro prodloužení životnosti sauny.

Finské sauny pracují na základě termoterapie – léčebné metody, která využívá příznivé účinky mírného přehřátí tkání. Saunování posiluje imunitu, zvyšuje odolnost organismu, zpomaluje jeho stárnutí a chrání před civilizačními chorobami. Pomáhá snižovat hladinu cukru u diabetiků, podporuje funkci srdečního svalu. Zlepšuje prokrvení a urychluje hojení ran. Zároveň velmi pozitivně působí na psychiku člověka.

Výhody finských saun Marimex

Zdravotní přínos

Pravidelným saunováním se organismus otužuje, zlepšuje kondici a získává větší obranyschopnost. Regenerační účinky aktivuje teplota vzduchu mezi 65 až 90°.

Wellness v pohodlí vlastní zahrady

Pohodlí, kdy se člověk nemusí řídit otevíracími hodinami wellness centra, saunovat se může bez složitého cestování a do několika minut, je k nezaplacení.

Vlastnosti materiálu

Sauna je vyrobena z borovicového dřeva. Mezi jeho hlavní přednosti patří krásný vzhled, odolnost a pružnost. Zároveň dřevo borovice dobře odolává vlhku.

Součásti balení

Korpus sauny pro 4 osoby včetně lavice a podlahy
Saunová kamna Harvia s integrovaným ovládáním, bez přívodního kabelu, příkon 4,5 kW
Ochranný rám kolem kamen
Nástěnné světlo uvnitř saunyBitumenový střešní šindel

Technické informace

Materiál sauny: borovice
Příkon kamen: 4,5 kw
Napětí: 400 V
Stropní osvětleníVnější rozměry: průměr 185 cm, hloubka 170 cmVnitřní rozměry: průměr 178 cm, hloubka 149 cm