Bazény Mary
  1. Domů
  2. Výhodné sady
  3. Bazénová chemie
  4. Vločkovací gelová tableta 2v1 Marimex – sada 2ks | 19900070

Vločkovací gelová tableta 2v1 Marimex – sada 2ks | 19900070

Nakupujte sady 2ks vločkovacích gelových tablet Marimex a ušetřete čas i peníze. Tyto tablety 2v1 jsou ideální pro čištění a dezinfekci vaší koupelny. Objednejte si je nyní za skvělou cenu na našem eshopu.
Produkt bez obrázku

Výhodná sada 2x 6ks v balení 
 
Gelová tableta určená pro použití v nadzemních i zapuštěných bazénech. Lze použít pouze ve skimmeru. Doporučujeme udržovat z dosahu dětí. Účinnost gelu není ovlivněna barvou tablety ani jejím objemem (vystavením na vzduchu může dojít k úbytku objemu gelu).  V balení je 12 tablet.
 

Použití:
Propláchněte filtraci a odstraňte nečistoty z čerpadla a skimmeru.Odstraňte z tablety ochrannou fólii a vložte ji do skimmeru. Zapněte filtrování na minimálně 1 filtrační cyklus. Tableta se rozpustí během 3 – 6 dní (v závislosti na výkonu filtrace a objemu bazénu). Při použití s kartušovou filtrací dbejte na čistotu kartušové vložky. Není vhodné pro použití s filtracemi využívající křemelinu jako filtrační náplň.

 
Složení setu
Set obsahuje 2x Vločkovací gelová tableta 2v1 Marimex

Dávkování:
Jedna tableta (35 g) je určena pro bazény o objemu 20 m3. Pro menší bazény je nutné tabletu poměrově rozdělit, pro větší bazény je potřeba použít více než jednu tabletu. Dávku opakujte po 2-4 cyklech proplachu bazénové filtrace